Keshilli per Avansim dhe Mbikeqyrje te Revizionit ne Republiken e Maqedonise se Veriut i perbere nga Kryetari z. Premtim Iseni, anetari z. Blagoj Hristov, koordinatori znj. Dafina T.H. Vaskova dhe bashkepunetorja znj. Svetlana Gjorgjievska realizuan takim pune me menaxhmentin e shqoerise se revizionit PWC. Ne takim u diskutua vullneti pozitiv I dy paleve per nje bashkepunim sa me te shendosh ne te ardhmen e afert.