Работилница на вработените на Стручната служба на Советот

Претседателот на Советот, Александар Наумоски, со вработените во стручната служба,  во просториите на Советот, одржа работилница, по повод одржаниот работен состанок со претставници од Светска Банка – ЦФРР Виена. На работилницата се дискутираа повеќе теми во однос на надлежностите на Советот. Контролата на квалитет генерално, со акцент на контролата на квалитет врз трговските друштва во … Read more