Присуство на презентацијата на “Извештајот за РМ”

Претседателот на Советот г. Премтим Исени и Жарко Камчев од стручната служба на Советот, во Среда на 17.10.2018 г. во Хотелот „Холидеј Ин„ во Скопје, присуствуваа на презентацијата на „Извештајот за Република Македонија„ на Светскиот Економски форум („World Economic Forum„) за Глобалниот индекс на конкурентност („GCI„).

Настанот е организран од страна на Претседателот на „Стопанска комора на Северо-западна Македонија„ г. Неби Хоџа и Извршниот Директор на истата г. Дрилон Исени.