1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Работна средба на СУНРРМ и ИОРРМ

На 19.11.2018 година, во просториите на Институтот на овластени ревизори на Р.М, се одржа работна средба. На средбата присуствуваа: претседателот на Советот за унапредување и надзор на ревизијата Премтим Исени, претседателот на Институтот Драган Димитров, членот на Советот проф. д-р. Зорица Божиновска - Лазаревска, Координаторот на стручната служба на Советот Дафина Талева Хаџи - Васкова и генералниот секретар на Институтот Тања Тодоровска.

1

Работната средба беше одржана со цел да се интензивираат активностите помеѓу Советот и ИОРРМ во делот на учеството на нивни претставници на настани кои се во организација како на Советот така и на Институтот.

2

На средбата беа наведени и конкретни предлози и мислења за унапредување и развој на ревизијата, како и отворени прашања кои Советот и ИОРРМ треба заеднички да ги разрешат, а се од суштинско значење за професијата, детектирани од физичките и правните лица кои вршат работи на ревизија.

Календар на настани

Јули 2019
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Најнови вести

Посета на друштвото за ревизија “Б и Љ” и посета на овластениот ревизор – трговец поединец “ТП Ревизија Чулева”…

Посета на друштвото за ревизија “Б и Љ” и посета на овластениот ревизор – трговец поединец “ТП Ревизија Чулева”

Советот продолжи со реализација на Плано…

Повеќе...

Извештај за Напредокот на Република Северна Македонија за 2019 година…

Извештај за Напредокот на Република Северна Македонија за 2019 година

На ден 29 мај 2019 година Европската ком…

Повеќе...

Работен Состанок со Управен одбор на ИОРРМ…

Работен Состанок со Управен одбор на ИОРРМ

На 06.06.2019 година во просториите на С…

Повеќе...

Континуирано професионално усовршување…

Континуирано професионално усовршување

Во рамките на остварувањето на една од н…

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија Аудит Македонија ДОО Скопје…

Посета на друштвото за ревизија Аудит Македонија ДОО Скопје

Претседателот на Советот - Премтим Исени…

Повеќе...