1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Присуство на презентацијата на "Извештајот за РМ"

 

Претседателот на Советот г. Премтим Исени и Жарко Камчев од стручната служба на Советот, во Среда на 17.10.2018 г. во Хотелот „Холидеј Ин„ во Скопје, присуствуваа на презентацијата на „Извештајот за Република Македонија„ на Светскиот Економски форум („World Economic Forum„) за Глобалниот индекс на конкурентност („GCI„).

Настанот е организран од страна на Претседателот на „Стопанска комора на Северо-западна Македонија„ г. Неби Хоџа и Извршниот Директор на истата г. Дрилон Исени.

2.1 Слика 2.4 Слика

Календар на настани

Јули 2019
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Најнови вести

Посета на друштвото за ревизија “Б и Љ” и посета на овластениот ревизор – трговец поединец “ТП Ревизија Чулева”…

Посета на друштвото за ревизија “Б и Љ” и посета на овластениот ревизор – трговец поединец “ТП Ревизија Чулева”

Советот продолжи со реализација на Плано…

Повеќе...

Извештај за Напредокот на Република Северна Македонија за 2019 година…

Извештај за Напредокот на Република Северна Македонија за 2019 година

На ден 29 мај 2019 година Европската ком…

Повеќе...

Работен Состанок со Управен одбор на ИОРРМ…

Работен Состанок со Управен одбор на ИОРРМ

На 06.06.2019 година во просториите на С…

Повеќе...

Континуирано професионално усовршување…

Континуирано професионално усовршување

Во рамките на остварувањето на една од н…

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија Аудит Македонија ДОО Скопје…

Посета на друштвото за ревизија Аудит Македонија ДОО Скопје

Претседателот на Советот - Премтим Исени…

Повеќе...