1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Нова работна средба во СУНРРМ

Претседателот на Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Република Македонија Премтим Исени и Координаторот на Стручната служба на Советот на 28.05.2018 година,одржаа работна средба со претставникот на друштвото за ревизија Владимир Соколовски од Ernst & Young (big four) од Република Македонија и претставниците на друштвата за ревизија – членки на меѓународни ревизорски мрежи Стојан Јорданов од RSM Macedonia и Дарко Калин од A&BA Group.

Работната средба претставуваше заокружување на предвидените работни средби со претставниците на big four oд Република Македонија и претставниците на друштвата за ревизија – членки на меѓународни ревизорски мрежи.

На средбата претставниците на друштвата за ревизија ги презентираа проблемите при работењето, нивните конкретни предлози за подобрување и развој на ревизорската професија, како и нивните очекувања од Советот во однос на иницијативите за промена на одредена законска регулатива.

big-four-2018

Календар на настани

Мај 2019
П В С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Најнови вести

Посета на друштвото за ревизија Аудит Македонија ДОО Скопје…

Посета на друштвото за ревизија Аудит Македонија ДОО Скопје

Претседателот на Советот - Премтим Исени…

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија Бакер Тили Јоанидис ДООЕЛ Скопје…

Посета на друштвото за ревизија Бакер Тили Јоанидис ДООЕЛ Скопје

Претседателот на Советот - Премтим Исени…

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија А&БА Гроуп ДООЕЛ Скопје…

Посета на друштвото за ревизија А&БА Гроуп ДООЕЛ Скопје

Претседателот на Советот - Премтим Исени…

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија Рафајловски ревизија ДОО Скопје…

Посета на друштвото за ревизија Рафајловски ревизија ДОО Скопје

Претседателот на Советот - Премтим Исени…

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија РСМ Македонија ДООЕЛ Скопје…

Посета на друштвото за ревизија РСМ Македонија ДООЕЛ Скопје

На 18.04.2019 година се оствари посета н…

Повеќе...