1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Присуство на настан на Централен регистар

Претседателот на Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Република Северна Македонија, г-дин Премтим Исени на 08.04.2019 година во Хотелот “Холидеј Ин”...

Повеќе...

Работен Состанок со претставник на Светска Банка

На ден 04.04.2019 година (четврток) во просториите на Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Република Северна Македонија, Претседателот на Советот...

Повеќе...

Работен Состанок со претставници на ЕУ Делегација – Канцеларија Скопје

На ден 08.04.2019 година (понеделник) во просториите на Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Република Северна Македонија, Претседателот на Советот...

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија КПМГ Македонија ДОО Скопје

Во рамките на посетите на друштвата за ревизија и овластените ревизори – трговци поединци, Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Република Северна Македонија, продолжи...

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија ЕРНСТ И ЈАНГ – овластени ревизори ДОО Скопје

Вториот ден од посетите, на 03.04.2019 година, претставниците на Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Република Северна Македонија во состав Премтим Исени – претседател...

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија Мур Стивенс ДОО Скопје

Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Република Северна Македонија, продолжи со активноста и на 04.04.2019 година претседателот на Советот - Премтим...

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија Грант Торнтон ДОО Скопје

Посетата на друштвото за ревизија Грант Торнтон ДОО Скопје на 04.04.2019 година беше последната планирана и реализирана посета за неделата. На средбата присуствуваа...

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија ПрајсвотерхаусКуперс Ревизија ДОО Скопје

Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Република Северна Македонија, отпочна со посети на друштвата за ревизија...

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија Дилоит ДОО Скопје

На 02.04.2019 година, во посета на друштвото за ревизија Дилоит ДОО Скопје (Deloitte), беа претсавници од Советот во состав: Премтим Исени – претседател на Советот...

Повеќе...

Работна средба со претставниците на европската делегација во Скопје

Председателот на Советот Премтим Исени на 11.03.2019 година, во просториите на Советот одржа работна средба со претставници на Европската Делегација во Скопје...

Повеќе...

Календар на настани

Април 2019
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Најнови вести

Присуство на настан на Централен регистар…

Присуство на настан на Централен регистар

Претседателот на Советот за унапредување…

Повеќе...

Работен Состанок со претставник на Светска Банка…

Работен Состанок со претставник на Светска Банка

На ден 04.04.2019 година (четврток) во п…

Повеќе...

Работен Состанок со претставници на ЕУ Делегација – Канцеларија Скопје…

Работен Состанок со претставници на ЕУ Делегација – Канцеларија Скопје

На ден 08.04.2019 година (понеделник) во…

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија КПМГ Македонија ДОО Скопје…

Посета на друштвото за ревизија КПМГ Македонија ДОО Скопје

Во рамките на посетите на друштвата за р…

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија ЕРНСТ И ЈАНГ – овластени ревизори ДОО Скопје…

Посета на друштвото за ревизија ЕРНСТ И ЈАНГ – овластени ревизори ДОО Скопје

Вториот ден од посетите, на 03.04.2019 г…

Повеќе...

Линкови