1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Лиценцирани овластени ревозори - трговци поединци

 

Регистарски Број

Назив и седиште

01

МСФИ Ревизија ТП - Скопје

02

СГД РЕВИЗИЈА ТП Скопје

04

ТП РЕВИЗИЈА АНДОНОВСКИ

05

ТП РЕВИЗИЈА ЧУЛЕВА

06

ТП БАБАМОВ

07

ТП ММ СТОЈНА СТАНОЈ ЗДРАВЕВА

08

РЕВИЗОР С

09

ТП РЕВИЗИЈА СТОЈЧЕВСКИ

10

ТП ЗА РЕВИЗИЈА КОТЕВ, Гевгелија

11

ТП РЕВИЗИЈА СТОЈАНОСКИ, Скопје

13

ТП за сметководствени, книговодствени и ревизорски работи, даночно советување РАНЃЕЛОВИЌ, Ненад Слободан Ранѓеловиќ, Скопје

14

ТП ЈЈ АУДИТ - КОНСАЛТИНГ од Куманово

15

РЕВИЗИЈА ВИТАНОВА ТП, Струмица

Календар на настани

Декември 2018
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Најнови вести

Работна средба на СУНРРМ и ИОРРМ…

Работна средба на СУНРРМ и ИОРРМ

На 19.11.2018 година, во просториите на…

Повеќе...

Присуство на презентацијата на "Извештајот за РМ"…

Присуство на презентацијата на

Присуство на презентацијата на "Извештај…

Повеќе...

Соработка со Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија…

Соработка со Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија

На 12.09.2018 година е потпишан Меморанд…

Повеќе...

Соработка со регулаторното тело на Република Косово…

Соработка со регулаторното тело на Република Косово

Потпишувањето на Меморандумот за соработ…

Повеќе...

Работен состанок со Министерство за финансии…

Работен состанок со Министерство за финансии

По барање на претседателот на СУНРРМ, Пр…

Повеќе...

Линкови