1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Лиценцирани друштва за ревизија

 

Регистерски број

Назив и седиште

01

Верифика ДОО Скопје

02

МУР СТИВЕНС ДОО Скопје

03

ПРАЈСВОТЕРХАУСКУПЕРС  ДОО Скопје

05

Друштво за ревизија  БДО ДОО Скопје

06

АУДИТ МАКЕДОНИЈА ДОО СКОПЈЕ

07

ГРАНТ ТОРНТОН ДОО Скопје

08

РСМ Македонија ДООЕЛ Скопје

09

ДИЛОИТ ДОО Скопје

10

Друштво за ревизија ПЕЛАГОНИСКА РЕВИЗОРСКА КУЌА ДОО Прилеп 

11

Друштво за ревизорски и книговодствен консалтинг и услуги
ЕРНСТ И ЈАНГ ОВЛАСТЕНИ РЕВИЗОРИ ДОО - Скопје

12

Ревизија, проценка и финансиски консалтинг Б и Љ, Боро и Љупчо Д.О.О - Скопје

13

Друштво за ревизија КПМГ МАКЕДОНИЈА ДОО Скопје

14

Друштво за ревизија Ефект Плус ДООЕЛ Скопје

15

Друштво за ревизија КОЈЗАКЛИЕВ-ПАВЛЕСКА ДОО Скопје

16

Друштво за ревизија Рафајловски ревизија ДОО Скопје

18

Елит Данче ДООЕЛ

19

ЈВК ДОО Скопје

20

ПРОАУДИТ ДОО

21

ТРИО КОНСАЛТИНГ ДОО

23

БЕНД РЕВИЗИЈА И КОНСАЛТИНГ ДОО

24

ИДЕЈА ПЛУС РЕВИЗИЈА ДОО

26

Друштво за ревизија и консалтинг Европски Центар за ревизија ДОО Скопје

27

БЕЈКЕР ТИЛИ ЈОАНИДИС ДООЕЛ СКОПЈЕ

28

А & БА ГРОУП ДООЕЛ СКОПЈЕ

29

Руле Дооел Скопје

Календар на настани

Април 2019
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Најнови вести

Присуство на настан на Централен регистар…

Присуство на настан на Централен регистар

Претседателот на Советот за унапредување…

Повеќе...

Работен Состанок со претставник на Светска Банка…

Работен Состанок со претставник на Светска Банка

На ден 04.04.2019 година (четврток) во п…

Повеќе...

Работен Состанок со претставници на ЕУ Делегација – Канцеларија Скопје…

Работен Состанок со претставници на ЕУ Делегација – Канцеларија Скопје

На ден 08.04.2019 година (понеделник) во…

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија КПМГ Македонија ДОО Скопје…

Посета на друштвото за ревизија КПМГ Македонија ДОО Скопје

Во рамките на посетите на друштвата за р…

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија ЕРНСТ И ЈАНГ – овластени ревизори ДОО Скопје…

Посета на друштвото за ревизија ЕРНСТ И ЈАНГ – овластени ревизори ДОО Скопје

Вториот ден од посетите, на 03.04.2019 г…

Повеќе...

Линкови